Новий конкурс - новий проєкт у Scratch

Всеукраїнський конкурс для школярів "ІТ restart Ukraine"

ВІТАЮ КОМАНДУ З ПЕРЕМОГОЮ! 2 МІСЦЕ У ФІНАЛІ!
Ось як все відбувалося.

Це новинка для нас, тому цікаво, тепер у стані очікування реакції на ігровий проєкт, перший наш командний проєкт.

Команда з 3-х учнів 7-го класу, пробуємо свої сили, вчимося співпрацювати.


https://scratch.mit.edu/projects/1012892650/

Сподіваємося на щирі коментарі та підтримку!

Вийшли у фінал. В п'ятницю, 24 травня, будемо представляти проєкт.
У конкурсі брали участь 180 учасників з усіх регіонів України. Географія конкурсу досить широка: Хмельниччина, Львівщина, Черкащина, Київ, Запоріжжя, Дніпро, Житомир та інші.
Багато представлено командних великих проєктів, досить складних в програмуванні та дизайні. Цікавою є тематика проєктів, це ігрові та навчальні проєкти патріотичного спрямування: симуляції, вікторини, анімовані презентації. Складність проєктів теж була різною: від гри "Патрон", розробленої учнями 5 класу до стратегії в галузі економіки. Роботизований інвалідний візок, програма керування дроном, відновлення зруйнованих міст України та інші цікаві проєкти. З метою зацікавлення учнів різних класів, мною було використано нові технічні можливості для демонстрації учням цих проєктів. В режимі реального часу учні нашого ліцею змогли долучитися до цікавого зворушливого дійства. Деякі проєкти викликали навіть сльози, коли діти бачили презентацію з Хмельниччини загиблих героїв з їхньої громади, це було дуже сумно, вражала сама кількість наших ангелів-охоронців.
Досить важливою категорією учасників були діти з обмеженими можливостями.
Всі учасники отримали досвід, приємні емоції, мотивацію для подальшого розвитку. Дякую організаторам за можливість поспілкуватися з ІТ-розробниками, які серйозно та професійно оцінювали проєкти здобувачів освіти, позитивно та уважно ставились до кожного учасника.



















































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Початок роботи на e-olimp

Майстер-клас у Скретч

Чудові списки